joi, 7 aprilie 2016

Rusk, totul pentru îngrijirea părului


Eusk este un brand de top cu produse de îngrijirea părului, care pune accent pe creativitate și modul în care se simt și vor să arate oamenii, Produse de coafare,. de îngrijire la prețuri acceptabile.

Iată câteva recomandări:

Cremă pentru Lustru


O cremă lejeră pentru stimularea strălucirii părului tern. Conține elemente vegetale marine nutritive care furnizează nutrienți esențiali, proteine și minerale.Ajută la protejarea părului în timpul coafării termice. Conține și  lipide naturale si proteine de consolidare care ofera luciu instant și îngrijire. Îmbunătățește calitate pieptănării părului și îl disciplinează. Este infuzat cu inhibitori ai UVB și lasă un păr neted, mai sănătos și mai ușor de gestionat.

Being Primitive Argilă

Pastă puternică ce crează textură și volum și asigură control flexibil și fixare. Permite schimbarea, deformarea și transformarea formelor. Lasă părului un aspect luminos, fiind potrivit pentru toate tipurile de păr.

Cremă Texturizantă

Cremă cu bază uşoară cu o formulă rezistentă la umiditate care protejează părul de razele UV dănătoare. Conţine Thermplex pentru protecţie termală împotriva stresului cauzat de coafarea cu căldură. Conține ingrediente hrănitoare care netezesc cuticulele pentru control imediat și lasă un păr suplu şi radiant. Este iddeal pentru părul poros sau tratat chimic.

Mai multe produse găsiți aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu