vineri, 15 aprilie 2016

Saryna Key, din natură pentru un păr frumos!


Bun găsit!

Astăzi vorbim despre produsele Saryna Key. 

Din inima Africii, un arbore de Shea Karite are nevoie de pana la cincizeci de ani pentru a se maturiza si a produce nucile de shea, secretul natural pentru un par fin, stralucitor, frumos. Sanatatea si bunastrarea este o prioritate pentru consumatorii din ziua de astazi. Produsele profesionale Saryna Key se mandresc cu o pozitie de tip, intoducand lumii untul de shea, mama tuturor tratamentelor naturale si sanatoase pentru par.

Iată câteva produse care vă pot ajuta să vă bucurați de un păr minunat!

Curl Control Ulei de Shea



Ulei hrănitor de îmblânzirea buclelor, formulat cu unt de nucă shea,o sursă naturală de keratină ce îmbracă părul. Este foarte concentrat în vitamine, proteine de mătase şi amino acizi ce refac părul de la rădăcină la vârf. Oferă hidratare şi definire excepţionale și se dizolvă uşor în păr fără să lase reziduuri grase. Dezvăluie bucle mai suple, mai rezistente,l ucioase,uniforme şi uşor de aranjat.

Volume Lift Ulei de Shea


Ulei tratament pentru sporirea volumului, ce conține Ulei de Shea și Proteină de Grâu pentru îndesirea, consolidarea și hrănirea părului. Oferă volum excepțional părului Părul devine mai plin de volum, mai suplu, mai des, mai flexibil și mai strălucitor, fiind ideal pentru păr fin, subțire și slăbit.

Șampon Tratament cu Unt de Shea




Șampon ce conține o combinație unică de unt de Shea, bumbac și proteine de mătase  ce învăluie părul cu un strat protector, sigilii și reparații părți se încheie. Shea Șampon conține vitamina B6, proteine și aminoacizi pentru reabilitarea, consolidarea si protejarea parului de la rădăcină la vârf. Curăță foarte bine scalpul si părul cu un ingredient activ pentru a penetra și a hrăni părul dându-i o aromă plăcută. Parul va arata mai sanatos si mai moale de la rădăcină la vârf, durabil și cu extra strălucire și de hidratare.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu