joi, 28 aprilie 2016

True Religion, parfumuri cu personalitate


Bună tuturor!

Azi vă prezit True Religion.

Brandul True Religion a fost fondat de Jeffrey Lubell în 2002, cu intenția de a prezenta stilul autentic american . Parfumurile sunt în flacoane fabricate din sticlă neclare, cu dop argintat și detaliu mare pe partea centrală a flaconului.

Iată ce mi-a plăcut!


Hippie Chic Apă de Parfum Spray

Parfum floral fructat pentru femei chic și spirit liber. Ușor, proaspăt, savuros, feminin și ademenitor.
Notele înalte: zmeură, rodie și măr Fuji. Notele medii: hibiscus, iasomie și lăcrămioare. Notele joase: acorduri de pădure și mosc.  A fost lansat în 2011, fiind perfect pentru toate ocaziile.

True Religion Apă de Parfum Spray

Parfum floral fructat pentru femei moderne, lansat în 2008. Proaspăt, dulce și atrăgător. Notele înalte de măr, coacăz roșu, frunze de violetă, mandarină și bergamotă. Notele medii de amarylis, frezie și prună. Notele joase de Hinoki, ambră și cedru. Potrivit pentru ținutele de zi și seară

Love Hope Denim Apă de Parfum Spray



Un parfum cu mosc lemnos, floral pentru femei. Funky, cu o tentă proaspătă curată, pentru femeile care iubesc moda. Notele de varf includ mere, coacaze rosii, frunze de violet, mandarină și bergamotă. Note medii este Amarylis, frezii, și prune. Notele de baza sunt Hinoki, chihlimbar si cedru.

Găsiți parfumurile True Religion aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu