miercuri, 6 aprilie 2016

Urth - Produse de Îngrijire pentru Bărbați


Urth Skin Solutions pentru bărbați dezvoltă și comercializează produse pentru îngrijirea pielii pentru bărbați cu un aspect îngrijit.

Iată și câteva recomandări:

Tratament pentru Mâini Uscate

Tratament intens hidratant pentru mâinile bărbaților, cu textură fără grăsime, cu dizolvare rapidă.
Elimină imediat uscarea și repară pe termen lung pielea crăpată. Este îmbogățit cu Unt de Shea, Acizi Lactic și Hialuronic pentru oferirea de hidratare maximă.Formulă cu Vitamina B5 pentru acțiune reparatorie. Conține uleiuri esențiale precum Mentă, Arbore de Ceai și Rozmarin pentru revitalizarea celulelor moarte. Reface mâinile catifelate, netede, confortabile și cu aspect sănătos. Nu conține parabeni sau arome artificiale.

Balsam Facial


Hidratant bogat hrănitor pentru bărbați, cu o formulă cu extracte vegetale naturale, uleiuri esențiale și vitaminele C-D-A. Hidratează și detoxifică pielea în timp ce îi ajustează nuanța și oferă protecție antioxidantă și UV. Pielea este mai catifelată, netedă și luminoasă.

Cremă de Bărbierit

Cremă de ras bogată și luxoasă pentru bărbați, cu formulă cu uleiuri esențiale anti-inflamatorii de Lavandă, Arbore de Ceai, Mentă și Bergamotă. Are un amestec cu extracte vegetale antiseptice de Mușețel, Ginseng, Ceai Alb și Ceai Verde ce reduce arsurile de lamă de ras și calmează iritațiile. Creează o barieră protectoare pentru un bărbierit precis și lasă pielea calmă și confortabilă.

Găsiți produsele Urth pentru bărbați! Merită un bărbierit atent și o piele fină!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu