joi, 14 aprilie 2016

Zuri by Sleek, Produse pentru Frumusețe


Zuri by Sleek e un brand de  produse uimitoare cu formule inovatoare, ce au dobândit un număr mare de fani de-a lungul vremii. Produsele vă oferă garanția frumuseții și a pielii de invidiat.

Iată câteva recomandări:

Pudră de Îngrijire Incoloră


O pudră hrănitoare invizibilă, ce conține Acid hialuronic micronizat, care umple ridurile, porii și imperfecțiunile vizibil și instantaneu. Conține microperle de siliciu, care creează un voal pentru a proteja hidratarea celulară. Previne strălucire în zonele țintă, cu nici un efect de uscare. Oferă un aspect mat, finisaj neted, perfect și translucid.

Corector pentru Piele SPF 10 

Corector eficient pentru nuanța pielii corpului, cu o textură de cremă lejeră, hidratantă și formulă cu Alge roșii cu proprietăți iluminatoare. Reduce efectul de închidere la culoare a nuanței pielii indus de razele UV. Conține Hialuronat de Sodiu pentru proprietăți hidratante și de formare a unei pelicule. Ajustează nuanța și flexibilitatea pielii și protejează pielea de razele solare nocive cu SPF 10. Pielea corpului devine mai catifelată, mai netedă, uniform nuanțată și cu aspect mai sănătos.

Loțiune Tonică Echilibrantă

Tonic fără alcool pentru echilibrarea pH-ului, ce elimină eficient urmele de machiaj și de praf. Conține Hamamelis astringent și antioxidant pentru reducerea vizibilității porilor. Stabilizează funcția de barieră a pielii prin refacerea pH-ului natural și reduce roșeața pielii în timp ce combate radicalii liberi. Este infuzat cu Apă de Flori de Portocal ce furnizează o aromă dulce și lasă pielea curată, tonifiată și rafinată.

Găsiți mai multe produse cu efect extraordinar pentru piele aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu