marți, 24 mai 2016

Anthony, Îngrijire Masculină



Produsele Anthony se bazează pe un sistem de îngrijire personal la nivelul pieliii și corpului, dezvoltat de bărbați, împrumutat de femei. Fiecare formulă conține simplitatea ingredientelor naturale, perfecte pentru fiecare, bazate pe o tehnologie revoluționară, rezultând produse extraordinare. 

Iată câteva mărturii:


Ulei Pre-Bărbierit


Ulei pre-bărbierit pentru bărbați, îmbogățit cu uleiuri esențiale hidratante de eucalipt și mentă.
Ridică barba în mod natural pentru o tundere ușoară înainte de a crește spre interior. Protejează pielea optim și înmoaie firele de păr. asigură un bărbierit precis, reconfortant. Lasă pielea calmă și netedă.



Gel de duș revigorant 2 în 1


Gel de duș revigorant 2-în-1, ce curăță și îngrijește părul și corpul într-un singur pas. Conține extract de eucalipt, frunze de mesteacăn și brad Canadian. Conferă beneficii stimulante, împrospătante și calmante. Infuzat cu un parfum unic lemnos de pădure alpină și note de verdeață pentru revigorarea corpului și a minții. Lasă pielea relaxată, confortabilă și părul catifelat, energizat. Nu conține parabeni.



Produs Facial de Curățare pe Bază de Alge



Loțiune spumantă hidratant revitalizantă pentru bărbați, ce apără pielea uscată și o pregătește pentru ras. Conține extracte de alge pentru purificarea delicată a pielii. Cu lavandă, ulei de măceșe și mușețel german, asigură hidratare pentru a preveni senzația de încorsetare și deshidratare. Lasă pielea calmă şi proaspătă, este perfect pentru pielea normală spre uscată.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu