marți, 31 mai 2016

Bioelements, Frumusețe Naturală


Bonjour !!!

Bioelements este o linie de produse de ingrijire spa si de salon, fondata in 1991 de makeup artist-ul Barbara Salomone.  Produsele Bioelements ingrnora cateva aspecte fundamentale ale îngrijirii pielii. Fără formula AHA și BHA și protecție solară sub standardul SPF 15.


Iată câteva produse:

All Things Pure Demachiant



Demachiant organic, fără sulfati, ce conţine argilă naturală ce elimină impuritățile din pori. Îndepărtează uşor machiajul şi celulele moarte de la suprafată. Conține un amestec cu extracte din plante organice certificate ce calmează şi tonifică pielea. Curăţă cu ușurință fără nici un reziduu.
Lasă pielea calmă, curăţată și hidratată. Se aplică pe faţa şi gâtul umed, se masează ușor. Clătiți bine, continuaţi cu rutina de îngrijire zilnică.



Comfortably Clean Gel de Duș



Gel delicat spumant de curăţare, fără săpun, ce conţine citrice şi uleiuri aromoterapeutice florale şi de mentă ce curăţă şi hrănesc pielea. Conține Aloe Vera şi acid exfoliant beta hidroxilic ce rafinează textura pielii. Lasă pielea relaxată, netedă, purifiată şi revigorată. La duş: Aplicați pe mâini sau pe Aplicatorul cu Bioelemente de Cactus, masaţi pe corpul umed.Clătiţi foarte bine.


Power Peptide Tonic Facial Anti-Îmbătrânire

Pulverizator tonic facial, anti-îmbătrânire, neiritant, formulă cu peptide și extracte pentru proprietăți anti-îmbătrânire. Iluminează și rafinează nuanța pielii și o calmează cu hidratare imediată. Lasă pielea catifelată, împrospătată și cu aspect tânăr. Este perfect pentru toate tipurile de ten, fiind și testat dermatologic și clinic.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu