sâmbătă, 7 mai 2016

Produse de |ngrijirea Părului KMS




Hello!

Vă prezint KMS.

KMS s-a remarcat pentru abordarea sa hedonistă, care cuprinde libertatea de exprimare și de a sărbători individualitatea. Brand-ul sa născut în 1976, ideea biochimist-ului Jamey Mazzota de crea produse inovatoare pentru păr  a condus la fondarea KMS în Redding, California, cu o promisiune de cercetare, producție și comercializare a celor mai bune produse profesionale pentru fiecare tip de păr.

Iată ce recomand:

Hair Stay Gel de Coafare

Formulă cu extracte naturale de Merișor și Piper, ce oferă o fixare fermă inovatoare și strălucire superioară.  Nu se acumulează în păr și nu curge, este perfect pentru toate tipurile de păr.

Hot Flex Spray de Coafare pentru Păr

Formula anti-rupere rezistentă la umiditate, ce ajută la îndrepta parul creț. Oferă modelarea flexibilă si ținută flexibilă. Protejează părul împotriva daunelor cauzate de coafarea termică. Creează stiluri care durează până la următoarea spălare.

Curl Up Balsam


Balsam hrănitor special pentru părul creţ natural, ce ajută la intensificarea buclelor şi calmează scalpul.  Formulat cu ingrediente naturale ce includ portocala şi mentă, oferă protecţie zilnică împotriva razelor nocive UV. Creat cu tehnologia Inside Out Perfecting System,un sistem avansat nutritiv. Oferă părului agenţi reparatori şi de îngrijire și dezvăluie păr mai sănătos,mai viguros şi bucle flexibile.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu