marți, 3 mai 2016

Perfect Potion, Poțiune pentru Frumusețe Absolută!


Bun găsit!

Astăzi voi începe cu brand-ul Perfect Potion, ce include produse de îngrijirea pielii organice, naturale, cu efect uimitor asupra pielii! Iată o o gamă inovatoare și diversificată de produse de aromoterapie naturale holistice, care nu numai hrănește trupul, mintea și spiritul, dar și respectă echilibrul delicat al mediului. Produsele folosesc uleiuri esențiale organice certificate și extracte din plante, care oferă o abordare blândă și holistică pentru bunăstarea personală și care revigorează șiarmonizează trupul, sufletul și spiritul. Acestea au stabilit un standard la care alții pot aspira doar cu o filozofie care armonizează preocupările sociale și de mediu cu apreciere estetică.

Iată câteva produse minunate:

Ruj de Buze - Freya


Nuanțator de buze organic hrănitor. Conține ulei de măsline, ulei de ricin, ulei de cocos și ceară de albine. Protejează, hidratează, catifelează și condiționează buzele. Conferă o nuanță ușoară de înghețată de cocos. Lasă buzele hidratate, catifelate și cu aspect sănătos. Se poate folosi de asemenea, ca și fard de obraz, în special pentru pielea normală spre uscată. Aplicați puțin pe pomeți și uniformizați cu degetele.

Loțiune de Corp Eros


Balsam organic, natural și lejer. Conține extract de gălbenele, ulei de nuci de macadamia și ulei de coajă de grapefruit. Adaugă vitalitate, strălucire și volum părului în timp ce îl descurcă. Părul devine mai suplu, mai neted, mai lucios și mai flexibil. Perfect pentru uz zilnic și pentru păr gras.


Lustru pentru Corp

Lustru de corp organic învigorant, ce exfoliază delicat pielea și elimină celulele moarte. Formulă cu ulei de jojoba pentru hidratarea, protejarea și condiționarea pielii. Stimulează circulația și regenerarea celulară. Decongestionează pielea și stimulează absorbția de hidratant, infuzat cu o aromă energizantă de lămâie verde, portocală și rozmarin. Pielea corpului devine mai suplă, mai netedă și mai luminoasă



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu