miercuri, 4 mai 2016

Rapid Lash, Pentru o Privire Șarmantă


RapidLash este un produs cosmetic ce pretinde să ajute creșterea genelor. La fel ca multe companii cu versiunea lor de produse, RapidLash pare să fie în a concura cu scumpa versiune Allergans, ce se bazeaza numai pe prescriptie medicala, Latisse, care costă în mod considerabil mai mult. Cele mai multe dintre acestea  nu sunt nimic mai mult decât dermatograful lichid incolor, cu unele peptide sau extracte din plante, chiar dacă acestea nu au nici o cercetare care arata acestea pot afecta cresterea parului.

Iată câteva suigestii:

Ser Evidenţiator de Gene ( Cu Complex Hexateină 1 ) 

Creează gene mai pline, mai lungi și cu aspect mai sănătos, în doar câteva săptămâni. Pentru femei și bărbați cu gene și sprâncene aspre, slăbite, subțiate. Ser inovator de înaltă performanță, cu polipeptide avansate, proteine esențiale, vitamine, ingrediente hidratante și de reîntinerire. Reface și ajustează aspectul genelor și al sprâncenelor. Adaugă strălucire și flexibilitate firelor de păr sau scurte. Aplicați o linie subțire de RapidLash la baza genelor superioare, genelor inferioare, cu aplicatorul. Folosiți o dată pe zi, seara, înainte de culcare.

RapidShield Balsam Zilnic pentru Gene (Cu Complex Hexatein 3)

Tratament puternic pentru gene, ce conţine Complex exclusiv HexateinTM3 cu şase ingrediente eficiente.  Ajută hidratarea, îngrijirea şi reîntinerirea aspectului tânăr al genelor. Protejează genele de elementele externe. Lasă gene cu aspect mai voluminos şi definite natural.

RapidBrow Ser Stimulator pentru Sprâncene (Cu Complex Hexateină 2)

Ser sigur și delicat pentru stimularea sprâncenelor.  Ajustează aspectul sprâncenelor subțiate, inegale și cu goluri. Conține Complex exclusiv HexateinTM 2, un amestec unic de proteine fortifiante, peptide stimulatoare și hidratanți.  Îngrijește, reface și repară aspectul sprâncenelor în 60 zile. Creează sprâncene mai dese, mai pline, mai sănătoase și întinerite.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu