luni, 6 iunie 2016

Modern Organic Products, Produse Organice Moderne!


Hello!

Produsele pentru păr MOP sunt concepute ca soluții moderne, naturale, simple pentru spălare, tratament și curățarea tuturor tipurilor de păr. Ingredientele nutritive ajută un păr sănătos, ușor de abordat.



Iată produsele care vor oferi senzații uimitoare părului tău!

C-System Șampon



Șampon fără parabeni și sulfați pentru scalpul sensibil, cu formulă de pH echilibrat, infuzat cu citrice pentru menținerea culorii. Curăță delicat și hrănește părul. Îmbogățit cu vitaminele A, C și E și anti-xidanți pentru a apăra părul de stresul zilnic din mediu. Lasă părul sănătos, ușor de descurcat și reconfortant.

Tratament de Netezire cu Pară

Tratament delicat de descurcare a părului, cu suc natural de pere și extract de alge hrănitoare. Conține aloe organică certificată și tătăneasă, un emolient natural pentru descurcarea nodurilor. Părul va fi mai moale, catifelat, sănătos și descurcat. Utilizare: Pulverizați uniform pe păr și periați.

Balsam de Păr cu Lămâiță

Un balsam volumizator pentru păr fin, cu extracte de lemongrass și Mușețel pentru a adăuga volum și lustru. Elimină aspectul gras și reziduurile. Formulat cu Miere și Germeni. Hdrateaza in mod natural parul delicat. Părul va fi mai flexibil și proaspăt. Se masează o cantitate mică dupa samponare prin păr și scalp. Se lasă 1 minut, apoi se clătește bine.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu